preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
vijesti

U školskom vrtu po prvi puta uzgojene krizanteme!

Polovinom listopada započela je cvatnja krizantema koje su učenice cvjećarske struke po prvi puta uzgojile u školskom vrtu, a služit će im za izradu prigodnih grobnih aranžmana koje već tradicionalno izrađuju i prodaju povodom blagdana Svih svetih.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 20. 10. 2017. 14:25

45. AKCIJA „SOLIDARNOST NA DJELU 2017.“

          Akcija je održana 12. listopada 2017. u popodnevnim satima u Donjem  Miholjcu.

          Iz naše je škole  sudjelovalo  29 učenika, a u onom dijelu Donjeg Miholjca kojeg su obilazili prikupili su 3 428 kuna.

          Osim učenika naše škole, u akciji su sudjelovali i učenici Osnovne škole, djelatnici Crvenoga križa, volonteri i nastavnici Osnovne škole. Ukupno se u Donjem Miholjcu prikupilo 10 292  kune. Ove će godine najveći dio financijskih sredstava biti potrošen za najsiromašnije stanovnike.

          Hvala učenicima na sudjelovanju u akciji i građanima na doniranom novcu. Hvala i nastavnicima na razumijevanju zbog izostanaka učenika s nastave!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 20. 10. 2017. 11:38

Terenska nastava poljoprivrede - "Dan polja kukuruza" Poljoprivrednog instituta Osijek

Učenici 3. razreda poljoprivrednih tehničara općih i 3. razreda poljoprivrednih gospodarstvenika zajedno sa svojim nastavnikom stručnih predmeta i praktične nastave poljoprivrede Draganom Kopićem, mag. ing. agr., sudjelovali su u četvrtak, 12. listopada 2017. godine na "Danu polja kukuruza" Poljoprivrednog instituta iz Osijeka održanom na poljoprivrednim površinama Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Dalibora Stankovića iz Svetog Đurđa.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 14. 10. 2017. 11:48

Započela s radom "zadružna mala tržnica"!

Početkom listopada 2017. godine s radom je započela "zadružna mala tržnica" Učeničke zadruge "Celestina" Srednje škole Donji Miholjac!

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 12. 10. 2017. 12:36

POKLON KOJI ŽIVOT ZNAČI

            Na  akciju  DDK-a, održanu u Donjem  Miholjcu dana 28. rujna 2017., odazvali su se učenici 4. razreda opće gimnazije Matej Puljić  i Matea Samardžić. Matej je prvi put darivao krv, a Matea iz određenih razloga nije.

       

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 11. 10. 2017. 14:05

Bagremov med Srednje škole Donji Miholjac osvojio "Zlatnu žlicu" na 22. ocjenjivanju kvalitete sortnih vrsta meda Hrvatske!!!

Na 22. ocjenjivanju kvalitete sortnih vrsta meda Hrvatske održanom 07. listopada 2017. godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Osijek u sklopu manifestacije Dani meda u Hrvatskoj, bagremov med Srednje škole Donji Miholjac osvojio je izvrsno 3. mjesto i "Zlatnu žlicu" u konkurenciji 109 uzoraka meda iz cijele Hrvatske!

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 9. 10. 2017. 08:45

TERENSKA NASTAVA: FERIT LABUS OSIJEK

          Dana 22. rujna 2017. učenici 4. OG-a (Monika Fuček, Klara Bencetić, Hrvoje Vidović ), 3. OG-a (Dorian Kovačević, Luka Pavošević, Lovro Micek, Ana Fuček) i 3. ST-a (Luka Zvonarić, Toni Jergović) pod vodstvom profesorice Kristine Veselovac posjetili su LABUS sajam  u Osijeku. Prisustvovali su prezentacijama na izložbenim štandovima, prezentacijama u laboratorijima Kampusa  te sudjelovali u specijaliziranim radionicama.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 28. 9. 2017. 11:58

EUROPSKI DAN JEZIKA

26. rujna 2017. godine obilježen je Europski dan jezika na našoj školi. Ove godine učenici su pripremili izložbu s rečenicom „Budi mi prijatelj“ na svim europskim jezicima uz zastavu određene zemlje te video u kojem su tu rečenicu izgovarali na europskim jezicima. U pripremi ovogodišnjeg obilježavanja Europskog dana jezika sudjelovao je veći broj učenika (učenici 2., 3. i 4. razreda opće gimnazije, 2., 3. i 4.razreda komercijalista, 1.razreda računalnih i strojarskih tehničara, 2.razreda prodavača i cvjećara) te njihovi nastavnici – prof. Dasović Karolina,  prof. Brodar Josip, prof. Kaučić Kristina i prof. Lengyel-Komušanac Goranka. Pozivamo sve učenike i djelatnike škole da posjete izložbu koja je postavljena pokraj školske knjižnice, a moći će se pogledati cijeli tjedan te da pogledaju video.

https://www.youtube.com/watch?v=fZDiT5p1wXQ

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 27. 9. 2017. 07:46

Učenička zadruga "Celestina" predstavila svoje proizvode na 11. Valpovačkom sajmu obrtništva i malog poduzetništva

U subotu, 23. 09. 2017. godine, članovi Agro sekcije Učeničke zadruge "Celestina" predstavili su svoje proizvode na 11. Valpovačkom sajmu obrtništva i malog poduzetništva koji je održan na središnjem valpovačkom trgu.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 24. 9. 2017. 16:35

Gostovanje Zijaha Sokolovića u našoj školi

Sarajevski glumac Zijah Sokolović, u sklopu projekta „Biti bolji“, 19. rujna posjetio je grad Donji Miholjac. Najprije se uputio u Srednju školu, gdje je nakon uvodne prezentacije o njegovu životu i radu, koju je održala učenica 3. razreda gimnazije  Lea Božić, održao predavanje u kojem je učenike 1. i 3. razreda gimnazije, 3. razreda strojarskih tehničara te 1. razreda prodavača, na zanimljiv način i kroz mnoge metafore podrobnije upoznao sa svojim glumačkim početcima i raznim projektima koje je kao UN-ov ambasador dobre volje ostvario tijekom svog života u Austriji. Glumac je svoje predavanje završio davši učenicima savjete o uspjehu u životu i karijeri. Nakon samog predavanja, u gradskoj kino Sali, održana je njegova predstava „Kobajagi donijela me roda“, s kojom je ranije ove godine na Nacionalnom festivalu malih teatarskih formi u Bugarskoj, osvojio specijalnu nagradu „Stefan Dragostinov“ i Grand Prix međunarodnog žirija za najboljeg glumca festivala.  Luka Kaučić,3. OG

U foto galeriji na slijedećem linku možete pogledati fotografije s gostovanja poznatog glumca našoj školi.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 19. 9. 2017. 22:25

Tamburaški sastav Srednje škole Donji Miholjac nastupio u programu svečane sjednice povodom obilježavanja 130. godišnjice DVD - a Donji Miholjac

U subotu, 16. 09. 2017. godine, Tamburaški sastav Srednje škole Donji Miholjac uspješno je nastupio u programu svečane sjednice povodom obilježavanja 130 godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 17. 9. 2017. 16:20

11.Miholjački sajam 16.rujna 2017.godine

U fotogaleriji na slijedećem linku možete pogledati fotografije s nastupa Učeničke zadruge "Celestina" 11.Miholjačkom sajmu.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 16. 9. 2017. 14:37

Početak rada foto grupe

U ponedjeljak, 18.rujna u 17.30 sati, voditelj Antonio Čmelak održati će prvi sastanak foto grupe u učionici biologije i kemije (broj 4). Svi zainteresirani učenici od 1. do 4.razreda opće gimnazije i zanimanja komercijalist pozvani su na prvi, informativni sastanak na kojem će biti informirani o planiranim aktivnostima grupe. Svi naredni termini grupe će se dogovarati s učenicima. Ako vaz zanima kako snimiti dobru digitalnu fotografiju i kako ju obraditi, ovo je pravo mjesto za vas. Nakon uvodnih sadržaja o teoriji fotografije, praktični dio će se održavati u školi i na terenu. Za dan škole će se organizirati izložba fotografija, a kao i prošle godine planirana je izrada fotogodišnjaka škole. Aktivnosti grupe tijekom prošle školske godine možete pregledati na web stranici voditelja grupe http://cantonio385.wixsite.com/skole/foto-grupa, a od ove godine voditi će se i zasebna web stranica https://cantonio385.wixsite.com/photoschoolssdm.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 13. 9. 2017. 20:53

Nabavljeni su udžbenici za projekt financijske pismenosti

Danas nam je stiglo 350 udžbenika o osobnim financijama za srednje škole "Moj novac, moja budućnost" Instituta za financijsko obrazovanje "Štedopis". Udžbenik je podlijeljen na četiri cjeline: Zaštita potrošača, Novac, Financijske institucije i financijski proizvodi te Planiranje osobnih financija, a svaka od njih ima sadržaje prilagođene učenicima od 1.do 4.razreda. Udžbenici će biti besplatno podijeljeni i dani na korištenje svim učenicima škole do kraja njihovog obrazovanja, nakon čega će ih vraćati da bi ih proslijedili novim generacijama učenika. Udžbenik će biti korišten u sklopu projekta financijske pismenosti koji će provoditi nastavnici mentori ekonomskih predmeta, Antonio Čmelak i Sandra Matković. Projekt će se realizirati kroz predavanja i radionice na satovima razrednika.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 8. 9. 2017. 11:56

S Nacionalnom oznakom kvalitete u novu školsku godinu

Učenici, sada već, 4. razreda opće gimnazije pod mentorstvom razrednice i profesorice engleskog i njemačkog jezika Kristine Kaučić dobili su nagradu Nacionalna oznaka kvalitete kao priznanje za svoj trud i visoku razinu rada na međunarodnom eTwinning projektu Drvo govori/Talking Trees. Ovaj je projekt ostvaren u suradničkom ozračju s učenicima Elektrotehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Novog Sada, Srbije, Javnom ustanovom Gimnazija „Ismet Mujezinović“ iz Tuzle, BIH i Kushtrimi i Ilirise iz Albanije. U međunarodnim timovima učenici su otkrivali skrivenu tajnu drveća u ekologiji, književnosti, glazbi, likovnoj umjetnosti, vjeronauku, geografiji, matematici, medicini i mitologiji te su rezultate svojih istraživanja i svoje uratke predstavili u digitalnom časopisu. Za učenike je ova oznaka kvalitete ne samo nagrada za uloženi trud, nego i poticaj za daljnju međunarodnu suradnju, a za školu je to javno priznanje za predanost kvaliteti i otvorenosti prema suradnji na europskoj razini.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Kaučić  datum: 7. 9. 2017. 12:09

POČETAK ŠKOLSKE GODINE 2017./2018.

Poštovani učenici,

u ponedjeljak 4. rujna 2017. godine  započinje nova školska godina.

Svi učenici taj dan nastavu imaju u jutarnjoj smjeni koja započinje u 7:00 sati.

Srdačno Vas očekujemo!!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 1. 9. 2017. 13:46

Odlazak u mirovinu nastavnika Stjepana Balatinca

 

 

Odlazak u zasluženu mirovinu dočekala je još jedna legenda naše škole....nastavnik Stjepan Balatinac. Stjepanu želimo sve najbolje, da uživa svakim danom i punim plućima, da se posveti sebi, obitelji i obiteljskom poslu.

Stjepan je bio i biti će dobra duša naše škole i hvala mu za sve što je učionio za školu, djelatnike i učenike! Nadamo se da našem druženju nije kraj i da će nas posjetiti što ćešće i počastiti čašicom razgovora! Sretno!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 31. 8. 2017. 08:22
» Arhiva naših vijesti    
 


Vijesti

U školskom vrtu po prvi puta uzgojene krizanteme!

Polovinom listopada započela je cvatnja krizantema koje su učenice cvjećarske struke po prvi puta uzgojile u školskom vrtu, a služit će im za izradu prigodnih grobnih aranžmana koje već tradicionalno izrađuju i prodaju povodom blagdana Svih svetih.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 20. 10. 2017. 14:25

45. AKCIJA „SOLIDARNOST NA DJELU 2017.“

          Akcija je održana 12. listopada 2017. u popodnevnim satima u Donjem  Miholjcu.

          Iz naše je škole  sudjelovalo  29 učenika, a u onom dijelu Donjeg Miholjca kojeg su obilazili prikupili su 3 428 kuna.

          Osim učenika naše škole, u akciji su sudjelovali i učenici Osnovne škole, djelatnici Crvenoga križa, volonteri i nastavnici Osnovne škole. Ukupno se u Donjem Miholjcu prikupilo 10 292  kune. Ove će godine najveći dio financijskih sredstava biti potrošen za najsiromašnije stanovnike.

          Hvala učenicima na sudjelovanju u akciji i građanima na doniranom novcu. Hvala i nastavnicima na razumijevanju zbog izostanaka učenika s nastave!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 20. 10. 2017. 11:38

Terenska nastava poljoprivrede - "Dan polja kukuruza" Poljoprivrednog instituta Osijek

Učenici 3. razreda poljoprivrednih tehničara općih i 3. razreda poljoprivrednih gospodarstvenika zajedno sa svojim nastavnikom stručnih predmeta i praktične nastave poljoprivrede Draganom Kopićem, mag. ing. agr., sudjelovali su u četvrtak, 12. listopada 2017. godine na "Danu polja kukuruza" Poljoprivrednog instituta iz Osijeka održanom na poljoprivrednim površinama Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Dalibora Stankovića iz Svetog Đurđa.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 14. 10. 2017. 11:48

Započela s radom "zadružna mala tržnica"!

Početkom listopada 2017. godine s radom je započela "zadružna mala tržnica" Učeničke zadruge "Celestina" Srednje škole Donji Miholjac!

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 12. 10. 2017. 12:36

POKLON KOJI ŽIVOT ZNAČI

            Na  akciju  DDK-a, održanu u Donjem  Miholjcu dana 28. rujna 2017., odazvali su se učenici 4. razreda opće gimnazije Matej Puljić  i Matea Samardžić. Matej je prvi put darivao krv, a Matea iz određenih razloga nije.

       

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 11. 10. 2017. 14:05

Bagremov med Srednje škole Donji Miholjac osvojio "Zlatnu žlicu" na 22. ocjenjivanju kvalitete sortnih vrsta meda Hrvatske!!!

Na 22. ocjenjivanju kvalitete sortnih vrsta meda Hrvatske održanom 07. listopada 2017. godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Osijek u sklopu manifestacije Dani meda u Hrvatskoj, bagremov med Srednje škole Donji Miholjac osvojio je izvrsno 3. mjesto i "Zlatnu žlicu" u konkurenciji 109 uzoraka meda iz cijele Hrvatske!

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 9. 10. 2017. 08:45

TERENSKA NASTAVA: FERIT LABUS OSIJEK

          Dana 22. rujna 2017. učenici 4. OG-a (Monika Fuček, Klara Bencetić, Hrvoje Vidović ), 3. OG-a (Dorian Kovačević, Luka Pavošević, Lovro Micek, Ana Fuček) i 3. ST-a (Luka Zvonarić, Toni Jergović) pod vodstvom profesorice Kristine Veselovac posjetili su LABUS sajam  u Osijeku. Prisustvovali su prezentacijama na izložbenim štandovima, prezentacijama u laboratorijima Kampusa  te sudjelovali u specijaliziranim radionicama.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 28. 9. 2017. 11:58

EUROPSKI DAN JEZIKA

26. rujna 2017. godine obilježen je Europski dan jezika na našoj školi. Ove godine učenici su pripremili izložbu s rečenicom „Budi mi prijatelj“ na svim europskim jezicima uz zastavu određene zemlje te video u kojem su tu rečenicu izgovarali na europskim jezicima. U pripremi ovogodišnjeg obilježavanja Europskog dana jezika sudjelovao je veći broj učenika (učenici 2., 3. i 4. razreda opće gimnazije, 2., 3. i 4.razreda komercijalista, 1.razreda računalnih i strojarskih tehničara, 2.razreda prodavača i cvjećara) te njihovi nastavnici – prof. Dasović Karolina,  prof. Brodar Josip, prof. Kaučić Kristina i prof. Lengyel-Komušanac Goranka. Pozivamo sve učenike i djelatnike škole da posjete izložbu koja je postavljena pokraj školske knjižnice, a moći će se pogledati cijeli tjedan te da pogledaju video.

https://www.youtube.com/watch?v=fZDiT5p1wXQ

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 27. 9. 2017. 07:46

Učenička zadruga "Celestina" predstavila svoje proizvode na 11. Valpovačkom sajmu obrtništva i malog poduzetništva

U subotu, 23. 09. 2017. godine, članovi Agro sekcije Učeničke zadruge "Celestina" predstavili su svoje proizvode na 11. Valpovačkom sajmu obrtništva i malog poduzetništva koji je održan na središnjem valpovačkom trgu.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 24. 9. 2017. 16:35

Gostovanje Zijaha Sokolovića u našoj školi

Sarajevski glumac Zijah Sokolović, u sklopu projekta „Biti bolji“, 19. rujna posjetio je grad Donji Miholjac. Najprije se uputio u Srednju školu, gdje je nakon uvodne prezentacije o njegovu životu i radu, koju je održala učenica 3. razreda gimnazije  Lea Božić, održao predavanje u kojem je učenike 1. i 3. razreda gimnazije, 3. razreda strojarskih tehničara te 1. razreda prodavača, na zanimljiv način i kroz mnoge metafore podrobnije upoznao sa svojim glumačkim početcima i raznim projektima koje je kao UN-ov ambasador dobre volje ostvario tijekom svog života u Austriji. Glumac je svoje predavanje završio davši učenicima savjete o uspjehu u životu i karijeri. Nakon samog predavanja, u gradskoj kino Sali, održana je njegova predstava „Kobajagi donijela me roda“, s kojom je ranije ove godine na Nacionalnom festivalu malih teatarskih formi u Bugarskoj, osvojio specijalnu nagradu „Stefan Dragostinov“ i Grand Prix međunarodnog žirija za najboljeg glumca festivala.  Luka Kaučić,3. OG

U foto galeriji na slijedećem linku možete pogledati fotografije s gostovanja poznatog glumca našoj školi.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 19. 9. 2017. 22:25

Tamburaški sastav Srednje škole Donji Miholjac nastupio u programu svečane sjednice povodom obilježavanja 130. godišnjice DVD - a Donji Miholjac

U subotu, 16. 09. 2017. godine, Tamburaški sastav Srednje škole Donji Miholjac uspješno je nastupio u programu svečane sjednice povodom obilježavanja 130 godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 17. 9. 2017. 16:20

11.Miholjački sajam 16.rujna 2017.godine

U fotogaleriji na slijedećem linku možete pogledati fotografije s nastupa Učeničke zadruge "Celestina" 11.Miholjačkom sajmu.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 16. 9. 2017. 14:37

Početak rada foto grupe

U ponedjeljak, 18.rujna u 17.30 sati, voditelj Antonio Čmelak održati će prvi sastanak foto grupe u učionici biologije i kemije (broj 4). Svi zainteresirani učenici od 1. do 4.razreda opće gimnazije i zanimanja komercijalist pozvani su na prvi, informativni sastanak na kojem će biti informirani o planiranim aktivnostima grupe. Svi naredni termini grupe će se dogovarati s učenicima. Ako vaz zanima kako snimiti dobru digitalnu fotografiju i kako ju obraditi, ovo je pravo mjesto za vas. Nakon uvodnih sadržaja o teoriji fotografije, praktični dio će se održavati u školi i na terenu. Za dan škole će se organizirati izložba fotografija, a kao i prošle godine planirana je izrada fotogodišnjaka škole. Aktivnosti grupe tijekom prošle školske godine možete pregledati na web stranici voditelja grupe http://cantonio385.wixsite.com/skole/foto-grupa, a od ove godine voditi će se i zasebna web stranica https://cantonio385.wixsite.com/photoschoolssdm.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 13. 9. 2017. 20:53

Nabavljeni su udžbenici za projekt financijske pismenosti

Danas nam je stiglo 350 udžbenika o osobnim financijama za srednje škole "Moj novac, moja budućnost" Instituta za financijsko obrazovanje "Štedopis". Udžbenik je podlijeljen na četiri cjeline: Zaštita potrošača, Novac, Financijske institucije i financijski proizvodi te Planiranje osobnih financija, a svaka od njih ima sadržaje prilagođene učenicima od 1.do 4.razreda. Udžbenici će biti besplatno podijeljeni i dani na korištenje svim učenicima škole do kraja njihovog obrazovanja, nakon čega će ih vraćati da bi ih proslijedili novim generacijama učenika. Udžbenik će biti korišten u sklopu projekta financijske pismenosti koji će provoditi nastavnici mentori ekonomskih predmeta, Antonio Čmelak i Sandra Matković. Projekt će se realizirati kroz predavanja i radionice na satovima razrednika.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 8. 9. 2017. 11:56

S Nacionalnom oznakom kvalitete u novu školsku godinu

Učenici, sada već, 4. razreda opće gimnazije pod mentorstvom razrednice i profesorice engleskog i njemačkog jezika Kristine Kaučić dobili su nagradu Nacionalna oznaka kvalitete kao priznanje za svoj trud i visoku razinu rada na međunarodnom eTwinning projektu Drvo govori/Talking Trees. Ovaj je projekt ostvaren u suradničkom ozračju s učenicima Elektrotehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Novog Sada, Srbije, Javnom ustanovom Gimnazija „Ismet Mujezinović“ iz Tuzle, BIH i Kushtrimi i Ilirise iz Albanije. U međunarodnim timovima učenici su otkrivali skrivenu tajnu drveća u ekologiji, književnosti, glazbi, likovnoj umjetnosti, vjeronauku, geografiji, matematici, medicini i mitologiji te su rezultate svojih istraživanja i svoje uratke predstavili u digitalnom časopisu. Za učenike je ova oznaka kvalitete ne samo nagrada za uloženi trud, nego i poticaj za daljnju međunarodnu suradnju, a za školu je to javno priznanje za predanost kvaliteti i otvorenosti prema suradnji na europskoj razini.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Kaučić  datum: 7. 9. 2017. 12:09

POČETAK ŠKOLSKE GODINE 2017./2018.

Poštovani učenici,

u ponedjeljak 4. rujna 2017. godine  započinje nova školska godina.

Svi učenici taj dan nastavu imaju u jutarnjoj smjeni koja započinje u 7:00 sati.

Srdačno Vas očekujemo!!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 1. 9. 2017. 13:46

Odlazak u mirovinu nastavnika Stjepana Balatinca

 

 

Odlazak u zasluženu mirovinu dočekala je još jedna legenda naše škole....nastavnik Stjepan Balatinac. Stjepanu želimo sve najbolje, da uživa svakim danom i punim plućima, da se posveti sebi, obitelji i obiteljskom poslu.

Stjepan je bio i biti će dobra duša naše škole i hvala mu za sve što je učionio za školu, djelatnike i učenike! Nadamo se da našem druženju nije kraj i da će nas posjetiti što ćešće i počastiti čašicom razgovora! Sretno!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 31. 8. 2017. 08:22
» Arhiva naših vijesti    
 


Tražilica

Kalendar
« Ožujak 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Korisni linkovi
Dnevni tisak

Godišnjaci

Katalozi


Arhiva dokumenata
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
20.10.2017. 09:14
Webinar: The Sound of Music: How Music Can Save Your Mortal Learner's Soul
U ponedjeljak, 23. listopada 2017. godine od 19 do 20 sati Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika u suradnji s CARNetom održat će webinar pod nazivom The Sound of Music: How Music Can Save Your Mortal Learner's Soul. 

19.10.2017. 15:36
Održana 24. CENTR Marketing radionica
CARNet je 12. i 13. listopada 2017. godine bio domaćin 24. CENTR (Council of European National Top Level Domain Registries) marketing radionice na kojoj su sudjelovali predstavnici nacionalnih registara iz Europe i svijeta.

17.10.2017. 09:51
Prijavite se na radionicu „e-Škole scenariji poučavanja: ideje za suvremenu primjenu IKT-a u nastavi“
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet poziva sve zainteresirane nastavnike na prijavu i sudjelovanje na radionici pod nazivom „e-Škole scenariji poučavanja: ideje za suvremenu primjenu IKT-a u nastavi“. 

13.10.2017. 15:35
Održan drugi TeachMeet u sklopu projekta „e-Škole“
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet održala je danas drugi TeachMeet, susret nastavnika koji aktivno sudjeluju u okviru zajednice praktičara, organizirane u sklopu provedbe nacionalnog pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

12.10.2017. 10:32
e-Škole na Europskom tjednu regija i gradova
Pod geslom „Regije i gradovi rade na boljoj budućnosti“ u Bruxellesu se od 9. do 12. listopada 2017. godine održao Europski tjedan regija i gradova u okviru kojeg su organizirane brojne radne sjednice, radionice i paneli za gotovo 6000 sudionika iz svih zemalja EU.

Domaća zadaća 1.docx
28.10.2014.
Domaća zadaća 1.docx
doc_docx

25.10.2014.
DZ-Pretvaranje_brojevni sustavi.docx
doc_docx

13.09.2010.
Pitanja-povijest-1kom-dz.doc
doc_doc

22.12.2014.
REZULTATI VJEŽBI IZ INFORMATIKE.docx
doc_docx

14.05.2013.
ZADATAK_WEBMAIL.doc
doc_doc

15.09.2010.
abeceda racunala_nastavni listic_1.pdf
doc_pdf

02.10.2015.
Decimalni brojevi i prikaz brojeva.docx
doc_docx

26.09.2015.
DOMAĆA ZADAĆA-binarna aritmetika.docx
doc_docx

17.09.2015.
Domaća zadaća -brojevni sustavi.docx
doc_docx

07.10.2010.
DZ, LOG-SKLOPOVI-1OG.doc
doc_doc

19.10.2014.
Zapis podataka u računalu.pdf
doc_pdf

02.10.2014.
Kviz-ponavljanje povijest i sklopovlje.docx
doc_docx

30.09.2009.
Mmlogic.exe
doc_exe

22.09.2010.
Nastavni listići 2 i 4.doc
doc_doc

27.04.2015.
Razredni_list.xls
doc_xls

10.02.2014.
Domaća zadaća funkcije-2kom.xlsx
doc_xlsx

25.02.2014.
Domaća zadaća-urediPOTROŠNJA auto.xlsx
doc_xlsx

18.01.2012.
Filmovi_excel kao baza.xls
doc_xls

09.06.2016.
Kalkulacija.xlsx
doc_xlsx

26.01.2009.
Ponavljanje-2kom.xls
doc_xls

01.02.2012.
Ponavljanje-2kom-zaispit-vježbe 8.2..xls
doc_xls

19.05.2010.
Ponavljanje pred ispit 1.xls
doc_xls

01.06.2010.
Ponavljanje pred ispit 2.xls
doc_xls

18.01.2012.
Preuređivanje grafikona.xls
doc_xls

13.03.2015.
Razredni list.xls
doc_xls

18.01.2012.
Stupčani.xls
doc_xls

18.01.2012.
Tortni.xls
doc_xls

25.10.2012.
dodatne lekcije.pdf
doc_pdf

15.10.2012.
DZ-tablica.docx
doc_docx

11.11.2013.
Gušterača.doc
doc_doc

18.11.2013.
Izvještaj za razredno vijeće.docx
doc_docx

25.10.2012.
OBRASCI – pomoć u nastavi.pdf
doc_pdf

18.11.2013.
PIVO.docx
doc_docx

19.11.2014.
ROCK MUSIC.doc
doc_doc

02.11.2016.
Skripta_napredni_word-hr.docx
doc_docx

14.10.2015.
Domaća zadaća.docx
doc_docx

14.10.2015.
LOŠA PREZENTACIJA.pptx
doc_pptx

20.02.2011.
Osnove_programiranja.doc
doc_doc

08.04.2014.
PROGRAMIRANJE.doc
doc_doc

01.03.2011.
programiranje_prezentacije.ppt
doc_ppt

27.05.2015.
Skripta.docx
doc_docx

12.05.2014.
Zadaci algoritmi.docx
doc_docx

26.04.2015.
ZADATCI za DZ do 29.4 .docx
doc_docx

22.10.2014.
2kom_putniciČokolada.pptx
doc_pptx

19.12.2014.
Izrada_multimedijskih_plakata_prirucnik.pdf
doc_pdf

12.01.2015.
Kod.docx
doc_docx

27.05.2011.
prezentacije.pdf
doc_pdf

09.04.2011.
Priručnik.doc
doc_doc

09.02.2009.
QBasic.zip
doc_zip

22.02.2015.
Rezultati ispravka Napredni Word.docx
doc_docx

21.12.2014.
REZULTATI VJEŽBI NAPREDNI WORD.docx
doc_docx

30.03.2015.
Rezultati vježbe Word.docx
doc_docx

04.02.2016.
Domaća zadaća UPITI.docx
doc_docx

04.02.2016.
Knjižnica-VJEŽBE - UČENICI.accdb
doc_accdb

01.06.2016.
DOMACA_ZADACA-UPIT I IZVJEŠTAJ.docx
doc_docx

17.01.2013.
knjižnica-boris.accdb
doc_accdb

20.01.2010.
knjižnica.mdb
doc_mdb

31.01.2013.
Skladište-ponavljanje.mdb
doc_mdb

28.01.2016.
Veza.accdb
doc_accdb

18.02.2014.
Zadaci za ponavljanje-skladište.doc
doc_doc

17.03.2016.
Domaća zadaća WEB SITE Prijatelji.docx
doc_docx

24.02.2009.
Izrada Web stranice-FP.doc
doc_doc

23.05.2014.
Zadatci.rar
doc_rar

08.04.2015.
ZADATCI ZA SAMOSTALAN RAD.docx
doc_docx

15.10.2014.
Baza podataka za zadaću.xlsx
doc_xlsx

14.10.2009.
excel kao baza podataka.xls
doc_xls

28.04.2015.
excel_napredni.ppt
doc_ppt

23.10.2010.
Filmovi_excel kao baza.xls
doc_xls

29.09.2014.
Financijske za učenike.xlsx
doc_xlsx

02.10.2014.
Financijske_za_zadacu.xls
doc_xls

14.10.2009.
funkcije za rad s bazom1.xls
doc_xls

22.10.2011.
Ponavljanje-Filtriranje-products.xlsx
doc_xlsx

26.10.2013.
Ponavljanje pred ispit-3kom.xls
doc_xls

14.06.2016.
Skripta napredni Excel-funkcije.doc
doc_doc

26.09.2009.
vježba-funkcije-3kom.xls
doc_xls

22.10.2014.
Zadaci_za_ponavljanje.xls
doc_xls

27.09.2010.
Za vježbu-matstatlog-funkcije-3kom.xls
doc_xls

27.04.2016.
Projektni 3kom 2015_16.docx
doc_docx

21.02.2015.
ZADATAK ZA DOMAĆU ZADAĆU-publisher.docx
doc_docx

05.11.2012.
INFORMACIJSKI SUSTAV.ppt
doc_ppt

08.11.2011.
Internet za nastavu.doc
doc_doc

26.01.2009.
POWERPOINT I INTERNETHR-odrasli.doc
doc_doc

30.01.2009.
Tjestenine.doc
doc_doc

preskoči na navigaciju