preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored

   

Vježbeničke tvrtke

QuiWedd i Tippy

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 10. 2019.

Ukupno: 32171
Ovaj mjesec: 3866
Danas: 86
Vijesti

Izgradnja nove školske zgrade i sportske dvorane

Nakon 12 godina donešena je odluka o izgradnji nove školske zgrade i sportske dvorane Srednje škole Donji Miholjac. Hvala učenicima i djelatnicima za sav trud koji ulažu u svoj rad i rezultate koje postižu jer su oni uz loše uvjete jedan od glavnih argumenta kojima se branila ideja gradnje škole. Fotografije nove zgrade pogledajte u nastavku obavijesti. 

Link za 230. Sjednicu Vlade (32:40 - 35:20)  https://www.youtube.com/watch?v=pE8GgjdvAmM

Link za STV vijesti https://www.youtube.com/watch?v=_M3EHOOPw3g

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 19. 5. 2020. 10:16

Upisi u srednju školu 2020.-2021. INFORMACIJE

Budućii da je ova školska godina posve nepredvidiva i drugačija od onih od kojih smo navikli, nažalost, nećemo moći roditeljima i učenicima osmih razreda predstaviti Srednju školu Donji Miholjac na zajedničkim roditeljskim sastancima, prezentacijom i Danom otvorenih vrata. Svoje aktivnosti Škola će predstaviti putem drušvenih mreža, službene web stranice, radija i direktnom komunikacijom sa osnovnim školama. Službene rokove i informacije procesu upisa u srednju školu objavit ćemo naknadno.
Portal srednja.hr u suradnji sa Srednjom Školom Donji Miholjac pripremila je link sa najvažnijim informacijama o Škole koje možete pogledati na poveznici https://www.srednja.hr/skole/srednja-skola-donji-miholjac/

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 5. 5. 2020. 08:40

Lucija Pavošević - pobjednica školskog nagradnog natječaja Vijest ima dokument u privitku

Učenica Lucija Pavošević pobjednica je nagradnog natječaja pod nazivom „Naslov tvog krimića – prema datumu rođenja saznaj naslov svoje kriminalističke priče“. Ovaj je natječaj objavila knjižnica naše škole povodom „Svjetskog dana knjige i autorskih prava“. Lucija je napisala priču pod nazivom „Tijelo u bazenu“, koja se nalazi u prilogu.

Nagrada slijedi prilikom povratka u školu, a Luciji čestitamo i želimo da joj inspiracija za pisanje potraje…

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 3. 5. 2020. 17:09

Objavljena priča Rebecce Mitović "Rođendan u doba korone"

Učenica naše škole Rebecca Mitrović napisala je priču Rođendan u doba korone koja je objavljena na stranici https://decameron2020price.wordpress.com/.

 Sudjelovala je u online eventu pod nazivom Decameron 2020 - priče iz karantene. Cilj je ove inicijative ispuniti virtualni krajolik kratkim pričama nastalima u vrijeme pandemije te čitateljima, prikovanima uz ekrane, ponuditi umjetnički sadržaj koji će donekle nadomjestiti odgođene i otkazane kulturne programe.

Projekt je nadahnut književnim klasikom Dekameron talijanskog humanista Giovannija Boccaccia. U originalnom djelu skupina mladih ljudi uzmiče pred epidemijom kuge i odlazi na selo gdje naizmjenice priča priče na razne teme kako bi si prikratila vrijeme. Za razliku od njih, domaći autori uključeni u ovu volontersku inicijativu koriste internet kao sigurnu zonu za pripovijedanje, a čitatelji u svakom trenutku mogu navratiti na njihovo “književno ladanje”.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 20. 4. 2020. 18:48

Promjena rasporeda za srijedu 22.4.2020.

Poštovani,

prema planiranom kalendaru rada školske godine 2019./2020.

u srijedu 22.4.2020. nastava će se održavati prema rasporedu za ponedjeljak.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 20. 4. 2020. 10:06

Vrednovanje tijekom nastave na daljinu Vijest ima dokument u privitku

Nakon tjedna prije praznika u kojem se uglavnom provodilo ponavljanje i vježbanje, nakon praznika počinje vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu. U prilogu možete pronaći upute Ministarstva namjenjene nastavnicima, ali isto tako učenicima i roditeljima.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 7. 4. 2020. 18:13

Uspjesi učenika na natjecanjima

Kao podsjetnik na neke bolje dane u nastavku vijesti možete saznati o uspjesima naših učenika i njihovih mentora na natjecanjima zadnjeg tjedna nastave u „normalnim“ okolnostima. Izdvojili bi nekoliko plasmana na državnu završnicu, za koje nažalost trenutno ne znamo hoće li se i kada održati.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 24. 3. 2020. 10:41

Privremena izmjena rasporeda za nastavu na daljinu

Privremeni raspored za razrede 1.CNC/Sb, 2.CNC/Sb i 3.Am/Mpm/Tok te sati zamjene za 3.St umjesto prakse četvrtkom. Za ove razrede vrijedi privremeni raspored te umjesto vanjske i školske prakse imaju pojačane stručne teorijske i opće predmete do daljnjega. Za zanimanje Cvjećar nije došlo do promjene u rasporedu. Privremeni raspored možete skinuti na ovom linku.

Sandra Matković, satničarka

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 17. 3. 2020. 20:11

Nastava na daljinu

Na priloženim poveznicama možete pronaći TESTNI raspored nastavnih sati za izvođenje nastave na daljinu kao i raspored emitiranja obrazovnih sadržaja. On ponedjeljka, 16.3. srednjoškolci će moći pratiti online nastavne sadržaje kao i putem Sportske televizije. Učenici koji pohađaju strukovna zanimanja nastavu strukovnih predmeta mogu pratiti u ASOO virtualnim učionicama na poveznici https://nastava.asoo.hr  Na toj stranici možete izabrati svoj sektor i zanimanje koje polazite te će se tamo nalaziti dio sadržaja (trenutno su testne prirode).

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 15. 3. 2020. 16:37

Obavijest o nastavi na daljinu

Poštovani učenici i roditelji,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je škole na pripremne aktivnosti vezane uz organizacije nastave na daljinu uz pomoć informacijske tehnologije. U tom procesu svi imaju  određene uloge i trebaju ih se odgovorno obavljati. Materijali za praćenje nastave za daljinu biti će vam dostupni, o njima će voditi računa i Vaši nastavnici stoga molim ozbiljnosti i odgovornost kako bi se po povratku u školske klupe nastavilo sa obradom gradiva i provjere. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 13. 3. 2020. 18:53

Obavijest o odgodi provođenja izobrazbe o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida!

Sukladno mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Županijskog stožera civilne zaštite Osječko - baranjske županije o zabrani održavanja svih događaja koji podrazumijevaju okupljanje većeg broja osoba u zatvorenim prostorima zbog pandemije koronavirusa COVID - 19, obavještavamo sve prijavljene polaznike da se do daljnjeg odgađaju osnovna i dopunska izobrazba o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida u organizaciji Srednje škole Donji Miholjac i Općine Magadenovac, a koje su trebale biti provedene u mjesnom domu u Beničancima 19. i 20. ožujka 2020. u poslijepodnevnim satima.

Obavijesti o novim rokovima za izobrazbu nakon normalizacije situacije moći će te pronaći na web stranicama Srednje škole Donji Miholjac i Općine Magadenovac te na oglasnim pločama Općine Magadenovac.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 13. 3. 2020. 06:07

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika

3.ožujka 2020. godine, u Osijeku je održano  županijsko natjecanje iz engleskog jezika. Naša škola je ove godine imala 2 predstavnika: Tomac Stellu, učenicu drugog razreda opće gimnazije (mentorica  Kristina Kaučić) te Adlešić Mateja, učenika 4.razreda opće gimnazije (mentorica Goranka Lengyel-Komušanac). Oboje su postigli odlične rezultate – Matej je osvojio 2.mjesto, sa samo jednim bodom manje od prvoplasiranog, dok je Stella osvojila 3. mjesto, sa samo 2 boda manje od provoplasiranog. Čestitamo im na uspjehu!

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 4. 3. 2020. 14:05

Obilježavanje Mjeseca hrvatskoga jezika

Mjesec hrvatskoga jezika traje od 21. veljače, kada se u svijetu obilježava Međunarodni dan materinskoga jezika, i završava 17. ožujka, na dan objave „Deklaracije o nazivu i položaju hrvatskog književnog jezika". Učenici 1. razreda strojarskih računalnih tehničara povodom Mjeseca hrvatskoga jezika izradili su dva prigodna plakata s pjesmama posvećenima hrvatskome jeziku, uz pomoć svoje profesorice hrvatskoga jezika Melite Cenbauer Zetaić i školske knjižničarke Ivane Azenić. Plakati su postavljeni u hodnik naše škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 25. 2. 2020. 11:06

Za nagradni natječaj izrađeni Beba – Arduino i Kuglana – Arduino

Naša je škola sudjelovala u natječaju Internet of Things (IoT) pod nazivom Generacija NOW, koji je pokrenuo Institut za razvoj i inovativnost mladih u suradnji s Hrvatskim Telekomom, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Cilj je ovog natječaja bio povezivati postojeća i nova znanja u području tehnologije pri izradi kreativnih IoT projekata, razvijati kreativnost, inovativnost i razumijevanje modernih tehnologija, stvoriti priliku da učenici realiziraju projekt od koncepta do gotovog modela, da uče jedni od drugih i tako stječu samopouzdanje. Na zadanu temu Digitalna igra(čka) učenici naše škole izradili su dva projekta.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 20. 2. 2020. 08:58

ERASMUS+ u Portugalu

Nakon što su u nedjelju učenici i nastavnici našeg prvog ERASMUS+ projekta sretno sletjeli u Portugal, za početak su se upoznali s mjestom Braga, a sada kreće najvažniji dio projekta, praksa. Po povratku će te moći saznati više preko poveznice u projektima škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 18. 2. 2020. 08:39

Obilježili smo Dan sigurnijeg interneta Vijest ima dokument u privitku

Kao i prethodnih godina obilježili smo Dan sigurnijeg interneta koji se ove godine obilježavao 11.2, odnosno cijeli tjedan zbog rasporeda. Dan sigurnijeg interneta (https://www.saferinternetday.org/) jedna je od kampanja programa Bolji Internet za djecu. Provodi se od 2004. godine i to drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca svake godine. U 2020. Ove godine Dan sigurnijeg interneta je pod sloganom „Zajedno za bolji Internet“. Učenici 2. razreda komercijalista i 1. razreda opće gimnazije izradili su digitalne sadržaje i 1 plakat na ovu temu.

  :: opširnije :: 


objavio: Lovorka Muminović  datum: 16. 2. 2020. 22:38

Slatko Valentinovo

U četvrtak i petak (13. i 14. veljače) su se učenici naše škole mogli posladiti  slatkim poklončićima koje su napravili i prodavali učenici Gastro sekcije, Humanitarne sekcije i sekcije Kreativa  Učeničke zadruge  „Celestina“, uz pomoć profesorica Kristine Veselovac, Tonke Šapine, Karoline Dasović, Sandre Matković i Goranke Lengyel-Komušanac. U ponudi su bili prigodno srcoliki medenjaci u različitim pakovanjima, srcoliki čokoladni bomboni i lizalice te platnena punjena srca. Sigurni smo da su uživali u svim ponuđenim srdašcima. Fotografije su u nastavku.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 16. 2. 2020. 19:57

LiDraNo 2020

Učenici i mentori naše škole sudjelovali su  na međuopćinskoj razini Lidrana - smotre literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva učenika srednjih škola. Smotra se održala 13. veljače u Srednjoj školi  Isidora Kršnjavoga u Našicama. Učenici Ivan Azenić i Lucija Pavošević  ušli su u skupinu najuspješnijih koji će svoje stvaralaštvo predstaviti i na županijskoj smotri LiDraNa.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 14. 2. 2020. 10:58

Izrađeni držači za školske bicikle

Deset bicikala koje je naša škola dobila u projektu „RTL pomaže djeci“ smješteno je u već postojeće spremište za bicikle. Kako bismo omogućili primjereno uzimanje i vraćanje bicikala, učenici 2. razreda strojobravara za njih su osmislili, izradili i postavili držače. Cijeli je posao djelo Matije Sudara, Evina Lukača, Nevena Horvata, Davida i Luke Vidakovića i njihovog nastavnika praktične nastave Ivana Kiša. Bicikli će se koristiti za terensku nastavu, a nastavnici koji ih budu koristili, zaduživat će ih upisujući se u tablicu za evidenciju njihovog korištenja.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 12. 2. 2020. 16:31

Zapisnice

U velikoj dvorani dvorca Mailath u četvrtak 6. veljače 2020. prof. Tomislav Livaja održao je promociju svoje prve knjige pod nazivom Zapisnice - Tradicijska vizualna kultura Šokaca. Promocija je bila posjećena, kako od strane učenika i profesora, tako i od drugih građana i ljubitelja folklora.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 9. 2. 2020. 17:37

Darivanje krvi

Školske 2019./2020. godine provedene su četiri akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Akcijama se odazvalo petero učenika. Četvero učenika darovalo je krv i tako su postali članovi dobrovoljnih darivatelja krvi. Dobit će ili su već dobili iskaznicu u kojoj će biti evidentirano svako darivanje krvi.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 6. 2. 2020. 09:51

Školsko World skills natjecanje za komercijaliste

Ove godine se po prvi puta organizira i World skills natjecanje za komercijaliste. Na školskom natjecanju nastupio je Luka Cvetković pod mentorstvom Ivane Pleše i pred komisijom u sastavu Antonio Čmelak, Sandra Matković i Lovorka Muminović. S gotovo 85% ostvarenih bodova Luka je ostvario pravo nastupa na regionalnoj razini za koje će se natjecanje održati u Osijeku 13.ožujka.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 31. 1. 2020. 15:40

Borilačke vještine na nastavi TZK

Predstavljamo Vam učenike 1. i 2.razreda opće gimnazije s nastave tjelesne i zdravstvene kulture. Učenici izvode tehničke elemente iz karatea - udarci i blokade. Video s demonstracije možete pogledati na sljedećem linku.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 28. 1. 2020. 17:50

ZAPOČINJE DOPUNSKA IZOBRAZBA O SIGURNOM RUKOVANJU S PESTICIDIMA I PRAVILNOJ PRIMJENI PESTICIDA!

Ovlašteni predavači Srednje škole Donji Miholjac započinju s provođenjem jednodnevne DOPUNSKE IZOBRAZBE o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida.

Informacije o terminima i vremenu provođenja izobrazbe u prostorima Srednje škole Donji Miholjac kao i na terenu možete pogledati na poveznici: 

http://ss-donji-miholjac.skole.hr/odr_iva_uporaba_pesticida/obavijesti_o_te_ajevima

Sve ostale informacije vezane uz izobrazbu možete pogledati na poveznici:

http://ss-donji-miholjac.skole.hr/odr_iva_uporaba_pesticida

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 27. 1. 2020. 21:06

Školsko natjecanje učenika poljoprivredne struke

16. 01. 2020. u Srednjoj školi Donji Miholjac održano je školsko natjecanje u disciplini Agro i Cvjećarstvo za državna natjecanja učenika strukovnih škola - Worldskills Croatia u školskoj godini 2019./2020. Na natjecanju su sudjelovali učenici 4. razreda poljoprivrednih tehničara i 3. razreda cvjećara. Najuspješnije su bile Petra Birovljević u disciplini Agro i Ivona Žigmundić u disciplini Cvjećarstvo koje su se plasirale na međužupanijsko natjecanje. Iskrene čestitke svim natjecateljima i puno uspjeha u daljnjem natjecanju!

  :: opširnije :: 


objavio: Mladen Maroslavac  datum: 24. 1. 2020. 10:46

Županijske prvakinje u stolnom tenisu

Naša škola je 17. siječnja 2020. godine bila domaćih županijskog školskog natjecanja za stolni tenis u konkurenciji djevojaka i momaka. Ženska ekipa našeg "Sokola" u sastavu Ema Čmelak, Lucija Falamić i Lea Lacković je drugu godinu zaredom u konkurenciji 7 prijavljenih ekipa osvojila 1. mjesto i plasman na državnu završnicu.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 17. 1. 2020. 18:31

Ovlašteni predavači Srednje škole Donji Miholjac uskoro započinju s provođenjem DOPUNSKE IZOBRAZBE o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida!

Srednja škola Donji Miholjac obavještava obveznike pohađanja izobrazbe o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida koji su pohađali osnovnu izobrazbu, da početkom veljače ove godine planira započeti s provođenjem dopunske izobrazbe. 

Mole se obveznici pohađanja izobrazbe da na svojim iskaznicama provjere kada im ističe pet godina od pohađanja osnovne izobrazbe te da se pravovremeno, prije isteka petogodišnjeg roka, prijave za pohađanje  dopunske izobrazbe.

Dopunska izobrazba provodit će se u prostorima Srednje škole Donji Miholjac, a prema dogovoru i na terenu. 

Osim toga, nastavlja se i provođenje osnovne izobrazbe za one obveznike koji do sada nisu završili osnovnu izobrazbu. 

Termini i mjesto provođenja osnovne i dopunske izobrazbe, kao i sve potrebne informacije vezane uz izobrazbu, pravovremeno će biti objavljeni na web stranici Srednje škole Donji Miholjac na poveznici:

http://ss-donji-miholjac.skole.hr/odr_iva_uporaba_pesticida

  :: opširnije :: 


objavio: Dragan Kopić  datum: 16. 1. 2020. 16:42

Superjunaci iz 1.razreda strojarskih računalnih tehničara

Dana 10. siječnja 2020. godine učenici 1. razreda strojarskih računalnih tehničara prezentirali su svoje skupne radove na temu '“Superjunaci''.      Pomoću zadanih smjernica učenici su svoje radove prezentirali u obliku plakata s raznim informacijama i slikama odabranog superjunaka.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 12. 1. 2020. 10:30

Kolektivna edukacija tijekom zimskih praznika

3.siječnja nastavili smo s praksom kolektivne edukaciju naših nastavnika u školi koju smo započeli prošlih zimskih praznika. Sandra Matković nas je upoznala s temom "Kako bolje komunicirati". Saznali smo koje su osobine ljudi razvrstanih u 4 boje koje su i zaštitni znak naše škole. Kristina Veselovac održala je predavanja na temu "Hirošima - dan poslije". Podsjetili smo se na strahote i posljedice rata kako s ljudske strane tako i sa strane primjene fizike u te svrhe.  

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 6. 1. 2020. 20:17

Fran Šoš dobitnik nagrade za mlade sportaše grada

19.prosinca dodijeljene su nagrade mladim sportašima za ostvarene vrhunske rezultate tijekom 2019.godine. U okviru ZŠU D. Miholjca, otvoren je novčani fond iz kojeg se dodjeljuju spomenute nagrade kako bi se odalo priznanje uspješnim sportašima te potaklo ostale k vrhunskim rezultatima. Fran Šoš, koji je učenik 3.OG razreda naše škole bio je među četvero dobitnika ovog priznanja i to za rezultate ostvarene u šahu.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 26. 12. 2019. 14:14

Posjet Domu za stare i nemoćne Majdenić

Učenici eko grupe zajedno s voditeljicom eko grupe prof. Lovorkom Muminović i ove su godine pripremili program i poklone za štičenike Doma za stare i nemoćne Majdenić u Donjem Miholjcu. U tome su im pomogli profesorica Molnar Marijana koja je sa nekim učenicima iz 1. i 3. OG te 2. razreda komercijalista pripremila program i profesori Kopić D., Falamić Z. i Dolančić T. koji su sa učenicima-članovima tamburaške sekcije pripremili glazbeni program.

  :: opširnije :: 


objavio: Lovorka Muminović  datum: 18. 12. 2019. 23:11

Novi broj digitalnog časopisa aktiva ekonomije i trgovine škole

Aktiv ekonomije i trgovine naše škole izdao je ukupno 11. po redu broj svog digitalnog časopisa. To je drugi broj ove školske godine u kojem možete saznati više o novostima u aktivu te izvještaje izvannastavnih aktivnosti i projekata kao i kreativno organiziranje nastave te predstavljanje još jedne knjige. Ovaj broj kao i prethodne od sada možete naći na sljedećem linku koji se nalazi na web stranici škole pod projektima.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 18. 12. 2019. 21:40

Superjunaci gimnazijalci

Učenici  prvog razreda opće gimnazije  imali su zadatak u skupinama napraviti plakat i izlaganje o omiljenom superjunaku. Također, zadatak je bio i kostimirati se. Bilo je četiri skupine za četiri različita superjunaka (Mystique, Thundermans, Winx i Wolverine).

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 18. 12. 2019. 10:55

Radionica eko grupe "Ponovno upotrijebi!"

Eko grupa je 14.prosinca imala radionicu pod nazivom ‘Ponovo upotrijebi!’ Cilj je bio osvijestiti učenike da nista nije smeće i da se može ponovno upotrijebiti, ovaj puta u umjetničke svrhe. Gost radionice je bila gospođa Greta Korenji koja je učenicima pokazala neke tehnike rada s otpacima kao što su daske, kora drveta, plodovi iz prirode. Radionica je započela u 9, a završila u 12. 

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 14. 12. 2019. 19:01

Stručni izlet u Zagreb 30.11.2019.

Povodom prvog dana adventa te izložbe Alexandera Caldera učenici prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda gimnazije uz profesoricu Marijanu Molnar i profesora Tomislava Livaju, zaputili su se u Zagreb. Put je započeo u ranim jutarnjim satima. Dolazak je uslijedio u vrijeme ručka pa su zato učenici imali slobodnih sat vremena kako bi nešto pojeli i popili.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 3. 12. 2019. 11:06

OD UTORKA 3.12.2019. PREKIDA SE ŠTRAJK I ZAPOČINJE REDOVNA NASTAVA!

Obaviještavamo sve učenike i roditelje da su danas sindikati obrazovanja i vlada postigli sporazum i da se s današnjim danom prekida štrajk! Od sutra 3. prosinca 2019.  godine (UTORAK) nastavlja se redovna nastava prema sljedećem rasporedu. Jutarnja smjena su OG i KOM, a poslijepodnevna STRUKA.

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 2. 12. 2019. 18:27

Seminar za EPAS senior ambasadore u Bruxellesu

Profesorica Kristina Kaučić je 18. i 19. studenog bila na seminaru za senior ambasadore u Bruxellesu. Na seminaru je bilo prisutno stotinjak senior ambasadora iz 27 zemalja članica. Prvog su dana imali priliku razgovarati s Othmarom Karasom, jednim od 14 potpredsjednika Europskog parlamenta, Stephenom Clarkom, direktorom ureda za vezu Europskog parlamenta te Sarom Martom, organizatoricom i voditeljicom EPAS programa. Nakon okruglog stola rad se nastavio korisnim i inspirativnim radionicama na kojima se radilo u međunarodnim grupama. Drugog se dana teresnak nastava održala u Kući europske povijesti.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 1. 12. 2019. 20:49

Na obali Drave, na obali Save

Srednja škola Donji Miholjac ugostila je Srednju strukovnu školu Orašje 15./16.studenog kroz međunarodnu suradnju projekta NA OBALI DRAVE, NA OBALI SAVE. Projekt je realiziran kroz međunarodnu suradnju pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja. Cilj projekta je ojačati prekograničnu suradnju škola na obali Drave u Gradu Donjem Miholjcu u Republici Hrvatskoj i na obali Save u gradu Orašju u Bosni i Hercegovini. Koordinatorica projekta, pedagoginja Mirta Grozdanić Falamić ističe da su škole strukovne i obrazuju učenike u istim ili sličnim programima zanimanja te će se u međusobna dva posjeta upoznati sa različitim pristupima izvannastavnog, terenskog i projektnog poučavanja učenika, primjerima dobre prakse, te nacionalnim i kulturnim dobrima.  Donji Miholjac posjetilo je deset učenika Srednje strukovne škole Orašje sa nastavnicima Ivanom Pejić i Goranom Blažanović. 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 28. 11. 2019. 21:55

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TIJEKOM ŠTRAJKA

Poštovani učenici i roditelji,

obaviještavamo Vas da je od utorka 19. studenog 2019. godine stupio na snagu štrajk do ispunjenja svih zahtjeva u osnovnim i srednjim školama na razini cijele Hrvatske.

U Srednjoj školi Donji Miholjac održati će se djelomični štrajk, a redovne nastave neće biti. Za sve informacije o održavanju nastave pratite web stranicu škole ili pošaljite upit na e-mail:ured@ss-donji-miholjac.skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 20. 11. 2019. 18:28

Materijali iz Hrvatskog jezika na državnoj maturi

Na linku državna matura možete pronaći sadržaje za državnu maturu iz Hrvatskog jezika. Nalaze se sadržaji za prvi (esej) i drugi dio ispita (jezik i književnost) podijeljeni na višu i osnovnu razinu.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 20. 11. 2019. 15:41

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TIJEKOM ŠTRAJKA 20.11.

Poštovani učenici i roditelji,

obaviještavamo Vas da je za srijedu 20. studenog 2019. godine najavljen štrajk u osnovnim i srednjim školama na razini cijele Hrvatske.

U Srednjoj školi Donji Miholjac održati će se djelomični štrajk, a redovne nastave neće biti. Za sve informacije pošaljite upit na e-mail:ured@ss-donji-miholjac.skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 19. 11. 2019. 20:38

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TIJEKOM ŠTRAJKA 19.11.

Poštovani učenici i roditelji,

obaviještavamo Vas da je za utorak 19. studenog 2019. godine najavljen štrajk u osnovnim i srednjim školama na razini cijele Hrvatske.

U Srednjoj školi Donji Miholjac održati će se djelomični štrajk, a redovne nastave neće biti. Za sve informacije kontaktirajte broj 031/631-983 (ravnatelj) ili pošaljite upit na e-mail:ured@ss-donji-miholjac.skole.hr

 

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 18. 11. 2019. 13:11

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TIJEKOM ŠTRAJKA 6. 11.

Poštovani učenici i roditelji,

obaviještavamo Vas da je za srijedu 6. studenog 2019. godine najavljen štrajk u osnovnim i srednjim školama na razini cijele Hrvatske.

U Srednjoj školi Donji Miholjac održati će se djelomični štrajk, a redovne nastave neće biti. Za sve informacije kontaktirajte broj 031/631-983 (ravnatelj) ili pošaljite upit na e-mail:ured@ss-donji-miholjac.skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 5. 11. 2019. 10:31

Solidarnost na djelu 2019.

Akcija je provedena u Donjem  Miholjcu 24. listopada 2019. godine. Organizirao ju je GDCK „Donji Miholjac“ u suradnji s osnovnom i srednjom školom. Prikupljali su se novčani prilozi građana i to za potrebe školskih kuhinja i osoba slabijeg materijalnog statusa te za troškove same akcije.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 5. 11. 2019. 10:30

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TIJEKOM ŠTRAJKA 4. 11.

Poštovani učenici i roditelji,

obaviještavamo Vas da je za ponedjeljak 4. studenog 2019. godine najavljen štrajk u osnovnim i srednjim školama Osječko-baranjske županije.

U Srednjoj školi Donji Miholjac održati će se djelomični štrajk, a redovne nastave neće biti. Za sve informacije kontaktirajte broj 031/631-983 (ravnatelj) ili pošaljite upit na e-mail:ured@ss-donji-miholjac.skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 31. 10. 2019. 11:49

Naši mladi inovatori nagrađeni na 13. Sajmu inovacija

Mladi inovatori Srednje škole Donji Miholjac na 13. međunarodnom sajmu inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva Inventum 2019. koji je održan u Iloku, osvojili su zlato za svoj sortirer oraha i lješnjaka, srebro za zarezivač kestena i broncu za drobilicu oraha. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 30. 10. 2019. 14:38

Video uradak "Sarin pogled na svijet" za natječaj "Oboji svijet"

Forum za slobodu odgoja organizirao je natječaj "Oboji svijet" povodom Međunarodnog dana tolerancije. Ulogu kordinatora akcije za našu školu preuzeo je Antonio Čmelak, a zaprimljen je uradak učenika 3.razreda opće gimnazije.  Njihov rad poslali smo Forumu koji će prikupiti najuspješnije radove na razini Hrvatske te sudionicima dodijeliti zahvalnice te promovirati njihove materijale u svrhu podizanja razine tolerancije u društvu. Više o video uratku "Sarin pogled na svijet" pročitajte u nastavku vijesti.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 29. 10. 2019. 12:53

Natjecanje Dabar

Dabar je Natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja koje se u Hrvatskoj održava već od 2016. godine. Dabar je osmišljen kako bi se svim učenicima omogućilo jednostavno sudjelovanje kroz online natjecanje, koje se sastoji od niza izazovnih zadataka osmišljenih od strane stručnjaka iz pedesetak zemalja uključujući i one iz Hrvatske.

  :: opširnije :: 


objavio: Lovorka Muminović  datum: 28. 10. 2019. 22:05

Eko grupa - Zasadi drvo, ne budi panj!

Eko grupa sudjelovala je u građanskoj inicijativi Dani kolektivne sadnje drveća u Hrvatskoj 25. 26. i 27.10. 2019. Pomogli smo u sadnji drveća u Kolodvorskoj ulici, dvorištu Osnovne škole "August Harambašić" i dvorištu vrtića "Pinokio". Posađeno je 10 stabala liquidambera, 3 kestena i 3 breze, trešnja, jabuka i kruška, 2 graba, 2 hrasta i 2 jasena.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Lovorka Muminović  datum: 26. 10. 2019. 22:27

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TIJEKOM ŠTRAJKA 24. LISTOPADA 2019.

Poštovani učenici i roditelji,

obaviještavamo Vas da je za četvrtak 24. listopada 2019. najavljen štrajk u osnovnim i srednjim školama Osječko-baranjske županije.

U Srednjoj školi Donji Miholjac održati će se djelomični štrajk, a redovne nastave neće biti!

Za sve informacije kontaktirajte broj 031/631-983 (ravnatelj) ili pošaljite upit na e-mail:ured@ss-donji-miholjac.skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 23. 10. 2019. 14:21

IOT - Internet stvari svuda oko nas

Tehnologija nazvana „internet stvari“ (IoT) svuda je oko nas - od automobila do perilica posuđa; pojedinačni predmeti postaju povezani uređaji.

Naša škola je u sklopu projekta Hrvatski Telekom (HT) i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM), uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja, u projektu  IoT (Internet of things) projekt, dobila sljedeću opremu i materijale  za   provođenje projekta:

R.br.

Naziv

Količina

 

1

Arduino MKR 1000 – kreativni edukacijski set

4 kom.

 

2

DFRobot – set senzora za Arduino (27 u 1)

3 kom.

 

3

MiFi – Alcatel Link Zone MW40V

1 kom.

 

4

SIM kartica (promet 60 GB mjesečno od 01.09.2019. do 01.08.2020.)

1 kom.

 

 

Edukacije će biti usmjerene na korištenje Internet of Things (IoT) tehnologije u istraživanju i kreativnoj primjeni IoT u rješavanju raznovrsnih problema u svakodnevnom životu. Praktična radionica će sadržavati osnove korištenja  Arduino platforme. Obuka kreće od osnove rada u nastavi, pogotovo u STEM (Science, Technology, Engeneering and Mathematics) predmetima.

Pozivamo sve učenike naše škole da se uključe u projekt Generacija NOW.

Voditelj projekta:  Drago Grgić, prof., kontakt: drago.grgic@skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 22. 10. 2019. 23:11

OBILJEŽEN EUROPSKI TJEDAN KODIRANJA

Europski tjedan programiranja društvena je inicijativa čiji je cilj na zabavan i angažirajući način svima približiti programiranje i digitalnu pismenost.

U 2018. godini, postignut je izniman broj od 2,74 milijuna ljudi koji su sudjelovali u aktivnostima vezanim uz EU Code Week. Prema izvješću Europske komisije uključilo se više od 10% škola u Europi.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 22. 10. 2019. 23:06

SUTRA 22. LISTOPADA NORMALNI RADNI DAN!

Poštovani učenici i roditelji,

obaviještavamo Vas da je sutra 22. listopada 2019. (utorak) normalni radi dan u Srednjoj školi Donji Miholjac.

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 21. 10. 2019. 13:01

Novi broj digitalnog časopisa aktiva ekonomije i trgovine

Izašao je novi, jubilarni 10.broj digitalnog časopisa aktiva ekonomije i trgovine naše škole. Između ostalih tema izdvajamo izvješće s 3.dana strukovnih nastavnika u Šibeniku, primjere kreativnog pristupa nastavi, izvannastavne aktivnosti koje provode naši članovi te predstavljanje knjge "Poslovanje u vanjskoj trgovini". Broj možete prelistati na slijedećem linku, a sve prijašnje brojeve možete prelistati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 20. 10. 2019. 23:11

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TIJEKOM ŠTRAJKA 21. LISTOPADA 2019.

Poštovani učenici i roditelji,

obaviještavamo Vas da je za ponedjeljak 21. listopada 2019. najavljen štrajk u osnovnim i srednjim školama Osječko-baranjske županije.

U Srednjoj školi Donji Miholjac održati će se djelomični štrajk, a redovne nastave neće biti!

Za sve informacije kontaktirajte broj 031/631-983 (ravnatelj) ili pošaljite upit na e-mail:ured@ss-donji-miholjac.skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 18. 10. 2019. 23:14

TJEDAN SVEMIRA 4.10.2019. – 11.10.2019.

Učenici 2. razreda opće gimnazije izborne nastave Astronomije i Biologije te 4. razreda opće gimnazije izborne nastave Hrvatskog jezika u petak, 11.10.2019. obilježili su međunarodni Tjedan svemira.

Obilježavanja Tjedna svemira započeli smo izlaganjem o književnim djelima koja opisuju svemir i o Arthuru Clarku koji je napisao epsko djelo “Odiseja u svemiru“, koje je pripremila Laura Vinogradac učenica 4. razreda sa svojom mentoricom Ines Vrbešić, profesoricom hrvatskog jezika.

Učenice 4. razreda opće gimnazije Iris Šimenić i Dunja Perasić priredile su maketu Sunčevog sustava, te prigodne slastice.

Na pitanje: „Što je svemirska postaja i kako ona izgleda?“, zanimljivim predavanjem odgovor su dali učenici 4. razreda Matej Adlešić i Ivan Ovcin.

Iva Matić i Ema Čmelak, učenice 2.razreda izborne nastave Astronomije upoznale su nas sa cirkumpolarnim zviježđima koja možemo promatrati za vrijeme vedrih noći.

Kako žive astronauti u svemiru, u kojem su obliku voda i tekućine u svemiru te koji „kukci“ odnosno mikroorganizmi žive u svemiru objasnili su nam predavanjem i eksperimentima predočili učenici izborne nastave Biologije: Lea Adlešić, Bruno Dorkić, Matea Ferčak, Željka Jambrović, Iva Knežević, Lora Opančar, Anja Petriševac, Hrvoje Vrbešić i Mia Zetović.

Učenici izborne nastave Astronomije: Janja Dujić, Janja Mišić, Ana Perković, Valentina Vorih, Tina Skender i Stella Tomac priredili su slastice i osvježavajuće napitke. 

Nakon izlaganja, edukativnom igrom Kahoot koju su kreirali Ana Sić i Mario Rajnić, učenici su provjerili što su danas naučili, a najboljima su uručene prigodne nagrade.

Druženje smo završili zajedničkim fotografiranjem u dijelu učionice koji smo nazvali „Selfie time“, gdje je bio izložen teleskop i maketa Sunčeva sustava te prigodnom zakuskom koju su priredili učenici i njihove mentorice Kristina Veselovac, profesor fizike i Tonka Šapina, profesor biologije.

Tonka Šapina, profesor biologije

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Veselovac  datum: 15. 10. 2019. 22:54

Održani 3. Dani strukovnih nastavnika u Šibeniku

U Šibeniku, u Amadria Park resortu,  su od 9.-11. listopada održani 3. Dani strukovnih nastavnika na kojemu su, i ove godine, sudjelovali strukovni nastavnici iz naše škole sa područja strojarstva, poljoprivrede i ekonomije: Grgić Drago, Ljubek Jelica i Pleša Ivana. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Pleša  datum: 14. 10. 2019. 16:40

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TIJEKOM ŠTRAJKA 15. LISTOPADA 2019.

Poštovani učenici i roditelji,

obaviještavamo Vas da je za utorak 15. listopada 2019. najavljen štrajk u osnovnim i srednjim školama Osječko-baranjske županije.

U Srednjoj školi Donji Miholjac održati će se djelomični štrajk, a redovne nastave neće biti!

Za sve informacije kontaktirajte broj 031/631-983 (ravnatelj) ili pošaljite upit na e-mail:ured@ss-donji-miholjac.skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 14. 10. 2019. 13:13

SUTRA 11. LISTOPADA NORMALNI RADNI DAN!!!!!

Poštovani roditelji i učenici,

sutra 11. listopada 2019. godine NEMA ŠTRAJKA i normalni je radni dan u Srednjoj školi Donji Miholjac!!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 10. 10. 2019. 12:41

OBAVIJEST O ODGAĐANJU AKCIJE CRVENOG KRIŽA!!!

Poštovani učenici,

za danas planirana akcija Crvenog križa koja je trebala započeti u 15 sati odgađa se do daljnjeg!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 10. 10. 2019. 12:25

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE TIJEKOM ŠTRAJKA

Poštovani učenici i roditelji,

danas 10. listopada 2019. godine zbog štrajka nastavnika neće biti nastave u poslijepodnevnoj (strukovnoj) smjeni.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 10. 10. 2019. 09:50

NAJAVA ŠTRAJKA ZA 10. listopada 2019. godine

Poštovani učenici i roditelji

povodom najave sutrašnjeg štrajka u osnovnim i srednjim školama obaviještavamo Vas da sve upite vezane uz odvijanje nastave za vrijeme štrajka šaljete 

ravnatelju Nenad Periću (nenad.peric@skole.hr) i 

pedagogu Mirti Grozdanić Falamić (mirta.grozdanic@skole.hr)

 

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 9. 10. 2019. 20:37

Kozmetička radionica u 2. kom

Učenici 2. razreda komercijalista, 3.10.2019., pod predmetom Poznavanje robe sami su izrađivali kozmetičke proizvode od prirodnih i "domaćih" sastojaka.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Pleša  datum: 8. 10. 2019. 15:40

Terenska nastava prodavača u Konzumovom i Marinadinom skladištu Vijest ima dokument u privitku

Učenici 2. razreda prodavača su u petak, 20.9. te 4.10. 2019., pod vodstvom predmetne nastavnice Ivane Pleša, posjetili Konzumovo skladište i skladište tvrtke Marinada u D. Miholjcu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Pleša  datum: 8. 10. 2019. 14:48

2.razred komercijalista obilježava Tjedan cjeloživotnog učenja Vijest ima dokument u privitku

Na satu razrednika učenici 2.razreda komercijalista obradili su temu cjeloživotnog učenja povodom tjedna koji se po 13. put ove godine obilježava od 30.9. do 6.10. Aktivnost se provodi u sklopu profesionalnog informiranja i usmjeravanja učenika uzimajući u obzir očekivanja iz međupredmetnih tema osobnog i socijalnog razvoja, poduzetništva i učenja kako učiti. Nakon što su se učenici upoznali s osnovnim pojmovima i važnosti cjeloživotnog učenja istražili su mogućnosti izvanškolskog učenja te izradili materijale za uređenje panoa kod zbornice s pojmovima vezanim za učenje i institucijama gdje se mogu provoditi različiti oblici cjeloživotnog učenja. U prilogu se nalazi i prezentacija korištena za navedenu radionicu. 

Antonio Čmelak, mag oec.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 2. 10. 2019. 08:41

TERENSKA NASTAVA - LABUS SAJAM OSIJEK

     

18.09. 2019. LABUS sajam na FERIT-u u Osijeku posjetili su Lara Job, Ivan Ovcin, Lea Lacković, Iris Šimenić , Dunja Perasić učenici 4.og-a te Stella Tomac i Ana Sić učenice 2.og-a uz pratnju prof. Kristine Veselovac. Prisustvovali smo prezentacijama na izložbenim štandovima,  prezentacijama u laboratorijama Kampusa  te smo sudjelovali u specijaliziranim radionicama.

Od svih prezentacija na izložbenim štandovima najviše nam se dojmio  Pogled  iz “dron” perspektive. Prezentaciju je vodio bivši učenik naše škole Luka Loina.

      Učenici su sudjelovali  u specijaliziranim radionicama:  Mjerenje elektromagnetskoga zračenja kućanskih uređaja i Stvorimo vlastitu šumu u Blenderu, gdje smo naučili osnove programiranja za izradu 3D modela pomoću 3D printera.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Veselovac  datum: 1. 10. 2019. 20:08

Stigla priznanja i nagrada za uspjeh na natjecanju Consumer Classrooma

Prošle godine smo po drugi puta zaredom zauzeli pobjednička postolja na Međunarodnom natjecanju Consumer Classrooma. Oba puta smo surađivali sa školom Anituri BHI iz Baskije. Tema natjecanja ovaj puta bila je financijska pismenost kroz organizaciju školskog putovanja, a mi smo izabrali put u Pariz. Rezultat aktivnosti bio je video kojim smo prikazali način organizacije izleta uz što manje troškove. Ovih dana su nam napokon stigla priznanja za osvojeno 3.mjesto i visoko vrijedan projektor kao nagrada za školu. 11 učenika koji su sudjelovali u projektu dobili su i prigodne mali ruskak, rokovnik, bočicu i oznaku za prtljagu.

    

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 27. 9. 2019. 19:17

Projekt BitiBolji - posjet zanimljivog poduzetnika školi!

Frano Šušnjara

Danas u 13 sati  je u posjetu našoj školi bio poduzetnik Frano Šušnjara.

Tema razgovora bila je: Biti menadžer/poduzetnik, a predavanju su nazočili učenici 4. razreda opće gimnazije, 4. razreda komercijalista, profesori Matković Sandra i  Muminović Lovorka te ravnatelj Perić i gradonačelnik Goran Aladić.

Posjet ovog poduzetnika je dio projekta BitiBolji koji učenike srednjih i osnovnih škola želi se pripremiti za nastavak školovanja ili tržište rada, promovirati edukaciju o poduzetništvu i obrtništvu te poticati učenike na pokretanje vlastitog posla odnosno samozapošljavanje, a time i pozitivan odnos prema poduzetništvu i obrtništvu.

 

 
  :: opširnije :: 


objavio: Lovorka Muminović  datum: 19. 9. 2019. 16:01

Putopisno predavanje Mateja Perkova

        Dana 17. rujna u našoj je školi održano zanimljivo i poučno predavanje pod nazivom „Hrvatsku volim putujući“.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Azenić Mikulić  datum: 18. 9. 2019. 14:36

NATJEČAJ za odabir dva nastavnika u pratnji za mobilnost u mjesto Braga, Portugal u sklopu odobrenog Erasmus+ projekta 2019-1-HR01-KA102-060467

Raspisan je natječaj za odabir dva nastavnika u pratnji za mobilnost u mjesto Braga,  Portugal u sklopu odobrenog  Erasmus+ projekta 2019-1-HR01-KA102-060467. Natječajnu dokumentaciju potražite na kartici OGLASNA PLOČA. 

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Kaučić  datum: 15. 9. 2019. 20:24

NATJEČAJ za odabir učenika za obavljanje dvotjedne stručne prakse u mjestu Braga, Portugal u sklopu odobrenog Erasmus+ projekta 2019-1-HR01-KA102-060467

Raspisan je natječaj za odabir učenika za obavljanje  dvotjedne stručne prakse u mjestu Braga,  Portugal u sklopu odobrenog  Erasmus+ projekta 2019-1-HR01-KA102-060467. Detalje natječaja pročitajte na OGLASNOJ PLOČI  na linku 

http://ss-donji-miholjac.skole.hr/skola/oglasna_ploca

  :: opširnije :: 


objavio: Mirta Grozdanić Falamić  datum: 15. 9. 2019. 19:42

POČETAK ŠKOLSKE GODINE 2019./2020. Vijest ima dokument u privitku

Poštovani učenici i nastavnici

ponedjeljak 9. rujna počinje nova školska godina 2019./2020.

Prvog dana škole SVI učenici idu u jutarnju smjenu i nastava počinje u 7:00 sati.

Raspored sati nalazi se u privitku!!!

Srdačno Vas očekujemo!!

  :: opširnije :: 


objavio: Nenad Perić  datum: 6. 9. 2019. 08:07

Stekli status Škole ambasadora Europskog parlamenta

I dok su učenici i nastavnici na zasluženom godišnjem odmoru stižu potvrde uspješnosti u radu u protekloj školskoj godini. Naša je škola stekla još jedan prestižan status, te smo tako uz eTwinning školu postali i Škola ambasador Europskog parlamenta. Tijekom protekle školske  godine naši su vrijedni junior ambasadori i njihovi mentori vrijedno radili, a njihov će trud bit nagrađen putovanjem na natjecanje Euroscola u Strasbourg. U periodu od 16.rujna do 29.studenog sve škole koje su stekle status obilazit će zastupnici Europskog parlamenta i uručit će im plakete, te službeno potvrdit status. Putovanje i sudjelovanje u natjecanju će prema rasporedu Euroscole biti 13.ožujka 2020.

  :: opširnije :: 


objavio: Antonio Čmelak  datum: 1. 8. 2019. 15:04
» Arhiva naših vijesti    
 


Oglasna ploča

Nastava na daljinu

    

    Linkovi za materijale dostupne na Agenciji za strukovno obrazovanje


Društvene mreže

  


e-Dnevnik

 


Kalendar
« Rujan 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Tražilica

WEB stranice

       


Katalog knjižnice


CARNet vijesti
CARNET
22.05.2020. 12:03
INFO Otklonjene poteskoce – Zadar, Sibenik, Karlovac
Postovani, Danas, oko 11:15 sati ponovno je uspostavljena mrezna povezanost od Zagreba prema Zadru, Sibeniku i Karlovcu. S postovanjem, — Mrezni operativni centar (Network Operations Center – NOC) Odjel mrezne ... The post INFO Otklonjene poteskoce – Zadar, Sibenik, Karlovac appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju