2018-05-10 00:03:37

Održana terenska nastava u 3. kom

U srijedu, 9. svibnja 2018. učenici 3. kom su sa predmetnom nastavnicom, Ivanom Plešom, u sklopu predmeta Poznavanje robe, posjetili specijaliziranu prodavaonicu građevinskog materijala "Građa Horvat" u D. Miholjcu.

Učenici u 3. razredu iz spomenutog predmeta, između ostalog, obrađuju i nastavnu cjelinu koja se odnosi na građevinski materijal te njegove vrste prema namjeni. Upravo iz tog razloga odlučili smo posjetiti  jednu takvu specijaliziranu prodavaonicu u D. Miholjcu u kojoj nam je vlasnica, gđa Tamara Horvat, detaljno pokazala asortiman građevinskog materijala. Gđa Horvat nas je provela kroz prodavaonicu te kroz vanjska skladišta gdje smo mogli vidjeti sve skupine spomenute građevinske robe kao što su: opeke, crijepovi, blokovi, agregati za izradu betona, maltera, armaturne mreže i žice, gipsane ploče, stiropori, kamena i staklena vuna, keramičke pločice, laminati... Gospođa nam je također pojasnila kako se ovi proizvodi klasificiraju i označavaju na tržištu te načine i uvjete izlaganja građevinske robe. 

Ovim se putem neizmjerno zahvaljujemo vlasnicima poduzeća "Građa Horvat" na suradnji te se nadamo suradnji i u budućnosti!

Fotografije možete pogledati u fotogaleriji.


Srednja škola Donji Miholjac