2019-02-05 11:31:54

USPJEŠNO SUDJELOVANJE NAŠE ŠKOLE NA MEĐUOPĆINSKOJ SMOTRI LIDRANA 2019.

        Međuopćinska razina smotre Lidrano 2019. održana je dana 1. veljače 2019. u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama. Na Lidranu su sudjelovali, osim učenika naše škole, učenici iz Belog Manastira, Đakova, Valpova te Našica.

        Učenici Ana Perković (1. OG) i Ivan Azenić (1. KOM) sudjelovali su u skupnom scenskom nastupu pod nazivom „U jelu je spas ili Kako je mudra Gertruda riješila Hamletovu nedoumicu“. Mentorica im je bila profesorica Silva Vidaković-Romanić koja je ujedno napisala i tekst ove humoristične duodrame.

       

         U pojedinačnom scenskom nastupu učenica Lucija Pavošević (2. OG) izvela je odlomak prologa djela „Strmoglavi pad“ spisateljice Jane Frey, pod mentorstvom iste profesorice.

        Učenica Lea Božić (4. OG) na Lidranu je sudjelovala u literarnom izrazu, s vlastitim uratkom „Moje maslo bez naslova“, a pod mentorstvom profesorice Marijane Molnar.

        Učeničke radove i nastupe ocjenjivala su stručna povjerenstva. Svi su naši predstavnici ušli u skupinu najuspješnijih koji će svoje stvaralaštvo predstaviti i na županijskoj smotri Lidrana, a na kojoj će im se pridružiti i učenici osječkih srednjih škola.

        Čestitamo našim učenicima i njihovim mentoricama te im želimo puno uspjeha na županijskom Lidranu.


Srednja škola Donji Miholjac