preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored

   

Vježbeničke tvrtke

QuiWedd i Tippy

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 10. 2019.

Ukupno: 32159
Ovaj mjesec: 3854
Danas: 74
Lokacija Srednje škole Donji Miholjac

Našu školu vrlo je jednostavno pronaći.

Iz pravca Osijeka - istočni ulazak u grad:

Kada dođete nekim cestovnim prijevoznim sredstvom u Donji Miholjac iz pravca Osijeka tada na istočnom ulasku u grad trebate proći pokraj Industrijske zone Janjevci, a zatim pokraj benzinske postaje tvrtke INA. Prateći glavnu prometnicu s desne strane naići će te na pogone tvrtke Limex, a dvjestotinjak metara iza tih pogona naići će te s lijeve strane na Srednju školu Donji Miholjac.

Iz pravca Našica - južni ulazak u grad:

Kada uđete u grad prometnicom iz pravca Našica trebate doći do glavnog prometnog raskrižja sa semaforima u središtu Donjeg Miholjca. Na raskrižju trebate skrenuti desno prema Osijeku. Tada prvo s lijeve strane nailazite na prekrasan dvorac u kojem je smještena Gradska uprava Donjeg Miholjca, zatim s desne strane nailazite na trgovački centar Lidl, a dvjestotinjak metara iza Lidla, s desne strane naići će te na Srednju školu Donji Miholjac.

Iz pravca Slatine - zapadni ulazak u grad:

Kada uđete u grad prometnicom iz pravca Slatine trebate doći do glavnog prometnog raskrižja sa semaforima u središtu Donjeg Miholjca. Na raskrižju trebate produžiti ravno prema Osijeku. Tada prvo s lijeve strane nailazite na prekrasan dvorac u kojem je smještena Gradska uprava Donjeg Miholjca, zatim s desne strane nailazite na trgovački centar Lidl, a dvjestotinjak  metara iza Lidla, s desne strane naići će te na Srednju školu Donji Miholjac.

Iz pravca Republike Mađarske - sjeverni ulazak u grad:

Kada uđete u grad od graničnog prijelaza s Republikom Mađarskom trebate prvo proći pokraj ribnjaka, zatim pokraj prekrasnog gradskog perivoja i tako doći do glavnog prometnog raskrižja sa semaforima  u središtu Donjeg Miholjca. Na raskrižju trebate skrenuti lijevo prema Osijeku. Tada prvo s lijeve strane nailazite na prekrasan dvorac u kojem je smještena Gradska uprava Donjeg Miholjca, zatim s desne strane nailazite na trgovački centar Lidl, a dvjestotinjak  metara iza Lidla, s desne strane naići će te na Srednju školu Donji Miholjac.

Ako dolazite u grad javnim autobusnim prijevozom možete iz pravca Osijeka sići s autobusa u neposrednoj blizini škole, a ako dolazite iz drugih pravaca trebate doći na autobusni kolodvor. Od kolodvora trebate krenuti prema središtu grada i kada dođete do raskrižja sa semaforima trebate skrenuti u ulicu desno. Proći će te pokraj dvorca, zatim pokraj trgovačkog centra Lidl i nakon dvjestotinjak metara naići će te na zgradu srednje škole.

Posjetite nas i dobro došli!

  lokacija s.s. donji miholjac.jpg

Oglasna ploča

Nastava na daljinu

    

    Linkovi za materijale dostupne na Agenciji za strukovno obrazovanje


Društvene mreže

  


e-Dnevnik

 


Kalendar
« Rujan 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


TražilicaWEB stranice

       


Katalog knjižnice


CARNet vijesti
CARNET
22.05.2020. 12:03
INFO Otklonjene poteskoce – Zadar, Sibenik, Karlovac
Postovani, Danas, oko 11:15 sati ponovno je uspostavljena mrezna povezanost od Zagreba prema Zadru, Sibeniku i Karlovcu. S postovanjem, — Mrezni operativni centar (Network Operations Center – NOC) Odjel mrezne ... The post INFO Otklonjene poteskoce – Zadar, Sibenik, Karlovac appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju