preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored

   

Vježbeničke tvrtke

QuiWedd i Tippy

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 10. 2019.

Ukupno: 39137
Ovaj mjesec: 1131
Danas: 59
Vijesti

TERENSKA NASTAVA - LABUS SAJAM OSIJEK

     

18.09. 2019. LABUS sajam na FERIT-u u Osijeku posjetili su Lara Job, Ivan Ovcin, Lea Lacković, Iris Šimenić , Dunja Perasić učenici 4.og-a te Stella Tomac i Ana Sić učenice 2.og-a uz pratnju prof. Kristine Veselovac. Prisustvovali smo prezentacijama na izložbenim štandovima,  prezentacijama u laboratorijama Kampusa  te smo sudjelovali u specijaliziranim radionicama.

Od svih prezentacija na izložbenim štandovima najviše nam se dojmio  Pogled  iz “dron” perspektive. Prezentaciju je vodio bivši učenik naše škole Luka Loina.

      Učenici su sudjelovali  u specijaliziranim radionicama:  Mjerenje elektromagnetskoga zračenja kućanskih uređaja i Stvorimo vlastitu šumu u Blenderu, gdje smo naučili osnove programiranja za izradu 3D modela pomoću 3D printera.


Neki dojmovi učenika:

LARA JOB: “ Za mene je ovo bilo jedno jako lijepo i poučno iskustvo jer sam na malo drugačiji način još više upoznala fiziku i informatiku. Sudjelovala sam na radionici na kojoj smo pomoću programa za 3D računalnu grafiku stvarali vlastitu šumu nakon što smo naučili osnove.“

LEA LACKOVIĆ: “ Na sajmu smo vidjeli zanimljive radionice koju su nam predstavljene na nov i atraktivan način. Sudjelovala sam na radionici „Stvorimo vlastitu šumu u Blenderu“ što smo na kraju i napravili. Koristili smo se novim programom i stvarali 3D likove. Upoznavši se sa novim programom pomoći će nam pri izradi novih, budućih modela za 3D printanje.

IRIS ŠIMENIĆ :“Dana 18. rujna 2019. godine odlučila sam posjetiti Labus sajam u Osijek kako bi se upoznala sa fizikom na nov i zanimljiv način. Sudjelovala sam na radionici stvaranja vlastite šume u Blenderu, koja je bila vrlo zanimljiva i korisna kako bi mogla prenijeti naučeno znanje u svoju školu.“

DUNJA PERASIĆ :“U posjeti LABUS sajmu na FERIT-u vidjeli smo puno zanimljivih stari na području informatike i fizike koje su nam predavači jako dobro uspjeli približiti. Za mene je to bilo jedno lijepo iskustvo gdje sam naučila i vidjela puno novih stvari koje su mi na drugačiji, zabavan i poučan način približile fiziku i informatiku.“

IVAN OVCIN: "Odlučio sam posjetiti LABUS sajam koji se održao 18. rujna 2019. na FERIT-u u Osijeku. Otišao sam tamo jer me jako zanimaju neke stvari vezane za fiziku, npr. računalno grafičko modeliranje, količina elektromagnetskog zračenja kućanskih uređaja, svjetlosni spektar i sve vrste zraka u tom spektru kao i štetno djelovanje pojedinih na čovjeka, dronovi i ostale moderne sprave. "

   

 

 

 

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Veselovac   datum: 1. 10. 2019.

Oglasna ploča

Upisi u 1. razred

 

SŠDM prvi i najbolji izbor


Društvene mreže

   


Vremeplov SŠDM


Pratite izgradnju

    


e-Dnevnik

 


Kalendar
« Srpanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Tražilica

WEB stranice

       


Katalog knjižnice


CARNet vijesti
CARNET
10.07.2020. 15:00
Poziv na istraživanje tržišta – Usluga nadogradnje EMA-e
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET planira započeti postupak javne nabave usluge nadogradnje EMA-e u sklopu II. faze programa "e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u ... The post Poziv na istraživanje tržišta – Usluga nadogradnje EMA-e appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju