Aktivnosti u kuharskom praktikumu
Učenici 1. i 2. THK su tijekom drugog polugodišta bili vrlo vrijedni u našem kuharskom praktikumu. Prigotovljavala su se jela raznim tehnološkim postupcima poput kuhanja, pirjanja, pečenja, prženja, blanširanja, sotiranja i gratiniranja. Prigotovljavali smo gotova jela kao i jela po narudžbi gdje su učenici pokazali svoju spretnost i brzinu u prigotovljavanju. Pohvaljujemo ih ovim putem i potičemo daljnjem radu s istim entuzijazmom i željom za stjecanjem novih znanja i vještina. U nastavku možete pogledati fotografije.
« Srpanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |